VÅRA TJÄNSTER

En långsiktig partner för

både små och stora IT-problem

Vi erbjuder kvalitetslösningar inom IT. Alltid med ett långsiktigt tänk tack vare bred erfarenhet och kompetens på området.

Med kompetens utöver

det vanliga.

Contribit är experter och lättpratade nördar med lång erfarenhet av allt det som kan vara krångligt med IT. Lämna det som är svårt och tidskrävande. Hos oss blir det lätt och rätt, på riktigt.

99

NÖJD KUND INDEX (NKI)
2020

100

SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA)
2020

Våra tjänster

Våra lösningar är flexibla och situationsanpassade med kommunikativa och lösningsorienterade IT-konsulter. Oavsett nivå, kan vi hjälpa till!

Behöver du hjälp med IT?

Anlita Contribit.

Contribit grundades 2004 och har sedan dess attraherat personer med lång erfarenhet inom IT-branschen.

Specialkompetens inom olika expertområden är en central del i vår verksamhet och gör att vi fortsätter att vara ett kompetensdrivet företag med återkommande och långsiktiga kundrelationer.

GOOD FOR ALL
 • Smarta lösningar som passar dig
 • Rätt och lätt från början
 • Kompetens och erfarenhet i alla processer
 • Nyfikna och lättpratade konsulter
 • Genuint intresse för IT
LÅNSIKTIGA LÖSNINGAR
 • Bred kunskap och lång erfarenhet
 • Rätt lösning från början
 • Genuint intresse för IT
MICROSOFT GOLD PARTNER
 • Microsoft Endpoint Configuration Manager (MECM)
 • MECM Rapid Deployment Solution
 • Implementerat systemet hos företag över hela världen
 • Utbildar branschens IT-konsulter på området
ANLITA OSS
 • En partner att lita på
 • Flexibla lösningar
 • Alltid med kunden och problemet i fokus

Det här tycker våra kunder

“Får alltid snabb hjälp när jag ringer eller mailar till Contribits support. Vi har många specialanpassningar mellan olika program för exempelvis bokföringsfiler och liknande. Det hjälper väldigt mycket att Contribit förstår denna förbindelse då vi begär hjälp. Dessutom kunnig och trevlig personal!”

Förvaltningsadministratör, SveafastigheterCamilla Deleca

“Med hög servicekänsla, gedigen kunskap inom teknik och IT-trender har Contribit utvecklat och förbättrat vår infrastruktur och drift. Sedan jag anlitade Contribit sover jag bättre på nätterna.”

CIO FONUSAnders Eskilsson

Våra partners

och partnerprogram

ÅTERFÖRSÄLJARE AV BRANSCHLEDANDE MJUKVARA OCH MOLNTJÄNSTER
Vi tror mycket på Microsoft samt deras satsningar, både inom infrastruktur och för molntjänster. Därför har vi ingått partnerskap och är återförsäljare av deras tjänster som Microsoft Gold Partner och Cloud Solution Provider. Därför kan vi erbjuda deras produkter samt direkt-tillgång till deras supporttjänster. Dina kunder kan hantera sina supportärenden snabbare och får effektivt hjälp med buggar, bara för att nämna några fördelar.

TÄTT SAMARBETE MED HÅRDVARU- OCH LOGISTIKSPECIALISTER
IT fungerar som bäst när du inte behöver tänka på den. Genom vårt täta samarbete med Techster kan vi erbjuda effektiva och prisvärda lösningar för hårdvara, finansiering och logistik. Det här gör vi bland annat genom tilldela kundunika webb-portaler för att hantera era behov, där vi ovanpå detta lägger tjänster för installation och konfiguration.

Ytterligare partners och partnerprogram:
Vi arbetar även tätt med flera av branschens stora konsultmäklare. Bland annat Experis och eWork. Detsamma gäller även andra aktörer i vitt skilda branscher. Vill du veta mer om våra partners eller partnerprogram? Kontakta oss så berättar vi mer om vad det innebär för din verksamhet.

Anlita våra konsulter

Vi har konsulter på hela kompetensskalan.

Kontakta oss

Frågor om våra tjänster och hur vi kan hjälpa till?

Vi löser dina IT-problem. Snabbt och enkelt.

Vi kan hjälpa till med all form av drift- och förändringsprojekt inom IT-infrastruktur. Förutom bred och djup kompetens inom respektive kompetensområde har vi ett brinnande intresse för IT. Det märks att vi gillar det vi jobbar med.