Från komplext till något vackert
Så hjälper vi dig med SCCM

SCCM är mycket mer än “hantering av datorer och enheter”. Det handlar om att bygga och underhålla system samt utveckla kompetens på ett smart sätt. Först då kan SCCM uppfylla sitt syfte: Att spara tid, pengar och ge fullständig kontroll. Det är här vi kommer in i bilden.

Vi hjälper dig så att du kan fokusera på det dagliga arbetet och nyttja SCCM utan att behöva fundera över om och hur det fungerar bakom kulisserna.

Få hjälp med SCCM
https://www.contribit.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_cup.svg

Varför många väljer oss för SCCM

Hos oss finns några av Sveriges främsta kompetenser inom SCCM med erfarenhet som sträcker sig tillbaka 20 år. Genom åren har vi hjälpt flertalet kända företag och organisationer med SCCM. Dessutom har vi hållit i utbildningar och workshops som anpassas efter våra kunders behov. Vi kommer gärna ut och utbildar er på plats!

https://www.contribit.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_case.svg

Implementationsprojekt utan konstigheter

Vi har installerat och implementerat SCCM så många gånger att vi har fastpris på projektet. Kostnadseffektivt för dig som vill ha en färdig lösning där stora delar av arbetet är automatiserat med egenutvecklade verktyg. Du får allt specificerat i projektavtalet och arbetet utförs därefter. Inga konstigheter.

https://www.contribit.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_gear.svg

Löpande ansvar

SCCM är rätt krävande att underhålla. Både i tid och kompetens. Vi kan ansvara för att din tjänst alltid fungerar. Genom löpande förvaltning gör vi allt från versionsuppdateringar till underhållsarbete och hittar kontinuerliga förbättringar. Detta så du kan fokusera på annat och ändå har en väl fungerande “utrullningsplattform”.

Få personlig hjälp med SCCM!

Ta kontakt med oss om du också vill ha hjälp eller utbildning med SCCM.