Funktionsavtal - Förutsägbar IT med helhetsansvar

Låt oss bli en förlängning av din IT-avdelning. Genom våra funktionsavtal (med SLA) tar vi ett helhetsåtagande och aktivt ansvar för en specifik funktion, till exempel backup-systemet i din IT-miljö. Säg hejdå till krångliga lösningar för outsourcing med varierande prisbilder och välkomna istället förutsägbara kostnader och ökad trygghet.

Teckna funktionsavtal nu

Så fungerar våra funktionsavtal

Vi kan ta hand om en hel tjänst eller hela din drift, allt efter dina behov. Dessutom löser vi problem som uppstår, ger kontinuerlig rådgivning samt förslag på förbättring och utveckling för att funktionen ständigt ska bli bättre. Du kan fokusera på din verksamhet, vi tar hand om resten.

Varför funktionsavtal passar din verksamhet

Funktionsavtal har blivit ett populärt val inom IT-branschen och ett alternativ till outsourcing eller köp av it-konsulttjänster. Här några fler fördelar med våra funktionsavtal:

https://www.contribit.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/weather_sun.svg

Kostnad och trygghet

Vi tar ansvar och löser problemet enligt SLA. Du får förutsägbara kostnader, ökad tillgänglighet och ett avtal som beskriver exakt hur vi arbetar.

https://www.contribit.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_globe.svg

Det bästa av två världar

Har ni investerat i hårdvara, arbetstid, dyra licenser mm? Låt inte den investeringen gå förlorad vid en flytt till en outsourcingleverantör. Med våra funktionsavtal får du istället det bästa av två världar: Möjligheten att förlänga och utnyttja din investering till max.

Kontakta oss för ett SLA-avtal

Vi hjälper dig att ta fram ett funktionsavtal som passar dina behov.