Välj våra tjänster, slipp gör-om-gör-rätt-IT

Den dyraste lösningen är den som inte fungerar som den ska. Vi erbjuder flera olika IT-tjänster som vilar på en stadig grund med erfarna stjärnkonsulter. Det betyder att du får problemet löst och slipper onödiga extra kostnader för ”gör-om-gör-rätt”.

Kontakta oss
https://www.contribit.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_cup.svg

Konsulttjänster

Personal- och/eller tidsbrist? Eller behövs helhetsansvar för en ny funktion? Hos oss finns vassa första-linje-tekniker, erfarna “all-rounders” och specialistkonsulter inom sina respektive områden. Få hjälp med allt från resursförstärkning till projektledning och välj enkelt betalmodell.

https://www.contribit.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_case.svg

Funktionsavtal

Välj funktionsavtal för mindre återkommande åtaganden eller som ett effektivt alternativ till fullskalig outsourcing och köp av IT-konsulttjänster. Du får en förutsägbar kostnad, full kontroll över prestanda och säkerhet, kortare avtalstider än med outsourcing och mycket mer.

https://www.contribit.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_gear.svg

Molntjänster

Vi är experter på Microsofts molntjänster och hjälper dig ut ur ”molntjänst-djungeln”. Välj mellan privata, publika eller hybrida molntjänster som byggs efter din verksamhet, alltid till förutbestämda priser.

Få personlig hjälp med dina IT-tjänster!

Kontakta oss om du vill ha personlig hjälp med IT-tjänster redan idag.