Partners

Våra strategiska partners utökar Contribits förmåga att erbjuda en förstklassig upplevelse för slutanvändare, och styrker oss som framtidssäkrad investering. I täta samarbeten knyter vi ihop viktiga kompetenser från båda sidor. Det här gör vi för att kunna säkerställa hög kvalitet och för att kunna möta utmaningar, både idag och imorgon, genom att tillsammans utveckla nya lösningar.

ÅTERFÖRSÄLJARE AV BRANSCHLEDANDE MJUKVARA OCH MOLNTJÄNSTER

Vi tror mycket på Microsoft samt deras satsningar, både inom infrastruktur och för molntjänster. Därför har vi ingått partnerskap och är återförsäljare av deras tjänster som Microsoft Gold Partner och Cloud Solution Provider. Det betyder att vi kan erbjuda deras produkter samt direkt-tillgång till deras supporttjänster. Dina kunder kan hantera sina supportärenden snabbare och får effektivt hjälp med buggar, bara för att nämna några fördelar.

TÄTT SAMARBETE MED HÅRDVARU OCH LOGISTIKSPECIALISTER

IT fungerar som bäst när du inte behöver tänka på den. Genom vårt täta samarbete med Techster kan vi erbjuda effektiva och prisvärda lösningar för hårdvara, finansiering och logistik. Det här gör vi bland annat genom tilldela kundunika webportaler för att hantera era behov, där vi ovanpå detta lägger tjänster för installation och konfiguration.

Övriga Partners och partnerprogram

Vi arbetar såklart även tätt med flera av branschens stora konsultmäklare, såsom t.ex. Experis och eWork. Detsamma gäller även andra aktörer i vitt skilda branscher.

Vill du veta mer om våra partners eller partnerprogram? Kontakta oss så berättar vi mer om vad det innebär för din verksamhet.