VI ÄR CONTRIBIT, VI ÄR VAD VI HETER .

IT är vår passion. Vi hjälper våra kunder med drift- och förändringsprojekt inom IT-infrastruktur.

Contribit uttalas [kən’trɪb-it] och är en blandning av orden ”contribute” och ”IT”. Det återspeglar vår övertygelse om att bidra till våra kunders affär med rätt kompetens och hållbara lösningar. Det tillsammans med ett genuint IT-intresse är något som gynnar alla.

https://www.contribit.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_check.svg

Kvalitetslösningar inom IT

https://www.contribit.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_check.svg

IT-konsulter i världsklass

https://www.contribit.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_check.svg

Flexibla lösningar och betalning

Vår historia - den korta versionen

Contribit grundades 2004. Sedan dess har vi attraherat personer med lång erfarenhet inom IT-branschen vilka har bidragit med specialkompetens inom sitt expertområde. Resultatet? Idag är Contribit ett kompetensdrivet företag som kan åta sig de små såväl som de stora uppdragen. Vi har lösningar på våra kunders tekniska utmaningar. Det är något vi är stolta över.

Vår mission - GOOD FOR ALL

Vår ”mission” syns i allt vi gör på Contribit. Den går ut på att Contribit ska vara bra för alla som skapar vårt företag och gör att vi finns. Dessa innefattar: Kunder, medarbetare, ägare, samarbetspartners och samhället. Enkelt uttryckt: GOOD FOR ALL är ett förhållningssätt i vardagen som ser till att vi ger tillbaka till dessa intressegrupper på olika sätt.

Vi tycker att det här är så pass viktigt att vi till och med skapade vår egen certifiering “G4A”. Den garanterar att varje intressegrupp har en egen plan för hur just denna ska få nytta av Contribit. Så nästa gång du ser vår “logga med pilar” vet du att vi har tänkt lite extra på dig och andra. Bra va?

``Vi

VÅR SLOGAN - DIFFICULT MADE EASY

Vår slogan berättar vilka vi är. Det som andra upplever som svårt är enkelt för oss. Våra kompetenta konsulter ger dig rätt lösningar på allt från mindre tekniska problem till större installationer och allt däremellan. Dessutom har vi kläckt en hel del vassa idéer, skapat flertalet effektiva processer och integrerat smarta funktioner i det mesta – allt för att dina projekt inte ska stå och stampa.

Du är trygg med oss

Vi har god soliditet och är stabila. Sedan 2014 har vi högsta kreditvärdighet, vilket gör att du vet att vi hanterar våra affärer på ett professionellt sätt.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Våra värderingar - Professionalism Omtanke Glädje

Att vara ”Contribitare” är något speciellt och vi sätter höga krav på oss själva. Alla är olika men ett område som förenar oss på Contribit är våra värderingar.

Värderingar är orsaken till varför man agerar som man gör.
På Contribit är dom en del av vår företagskultur.

Så oavsett om du är kollega, kund eller leverantör, vet du vad du kan förvänta dig av oss.