Vi löser din IT. Lätt och rätt

Kompetens

Hela vägen

Process

Support

DIFFICULT MADE EASY

Vi gör det svåra enkelt och erbjuder våra kunder kompetens utöver det vanliga.

Våra IT-konsulter är specialister inom olika områden. Därför kan Contribit erbjuda rätt lösningar på allt från mindre tekniska problem till större installationer och allt däremellan.

Dessutom har vi kläckt en hel del vassa idéer, skapat flertalet effektiva processer och integrerat smarta funktioner i det mesta.

1

Kvalitetslösningar inom IT

Rätt och långsiktiga lösningar för IT. Vi har lösningar på våra kunders tekniska utmaningar.
2

Flexibla lösningar.

Situationsanpassade lösningar med kommunikativa och lösningsorienterade IT-konsulter.
3

IT-konsulter i toppskiktet

Konsulter som har specialkompetens inom specifika expertområden.
VÅR STORY

Nördar har roligare.

Contribit grundades 2004 och har sedan dess attraherat personer med lång erfarenhet inom IT-branschen.

Specialkompetens inom olika expertområden är en central del i vår verksamhet och gör att vi fortsätter att vara ett kompetensdrivet företag med återkommande och långsiktiga kundrelationer.

See Our Story

Vi jobbar så här

Vi är en långsiktig partner som kan ta hand om både stora och små IT-utmaningar. Våra processer bygger på mångårig erfarenhet och bred kunskap inom IT. Vi vill bidra på riktigt.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med IT?
Vill du veta mer om hur vi kan stötta er?

Jobba på Contribit

Vi växer stadigt och pratar gärna med dig som kan komma till oss med ytterligare kompetens inom IT.

Vår väg:

Good For All.

När det blir optimalt för alla parter, då är det ett beslut och en väg vi kommer att välja. Contribit handlar om att bidra och att göra det på bästa sätt. Det bygger oss som företag, både externt och internt.

Varje lösning vi tillämpar, ska vara bra för kunder, medarbetare, samhälle, ägare och samarbetspartners. Förhållningssättet är grundläggande för oss och något vi återkommer till i alla våra beslut. Det ska vara ”Good For All” annars tänker vi igen.

G4A-certifiering

Ja, vi har certifierat oss själva och förbinder oss att alltid följa kraven som följer med det. Varför då? Därför att vi har erfarenheten, kunskapen och viljan att tänka rätt och lätt från början. Det ger dig en trygg och långsiktig partner att bygga IT med.

  • Smarta lösningar som passar dig.
  • Lätt och rätt från början.
  • Kompetens och erfarenhet i alla processer.
  • Nyfikna och lättpratade konsulter.
  • Genuint intresse för IT.

VI ÄR CONTRIBIT, VI ÄR VAD VI HETER .

IT är vår passion. Vi hjälper våra kunder med drift- och förändringsprojekt inom IT-infrastruktur.

Contribit uttalas [kən’trɪb-it] och är en blandning av orden ”contribute” och ”IT”. Det återspeglar vår övertygelse om att bidra till våra kunders affär med rätt kompetens och hållbara lösningar. Det tillsammans med ett genuint IT-intresse är något som gynnar alla.

https://www.contribit.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_check.svg

Kvalitetslösningar inom IT

https://www.contribit.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_check.svg

IT-konsulter i världsklass

https://www.contribit.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_check.svg

Flexibla lösningar och betalning

Vår historia - den korta versionen

Contribit grundades 2004. Sedan dess har vi attraherat personer med lång erfarenhet inom IT-branschen vilka har bidragit med specialkompetens inom sitt expertområde. Resultatet? Idag är Contribit ett kompetensdrivet företag som kan åta sig de små såväl som de stora uppdragen. Vi har lösningar på våra kunders tekniska utmaningar. Det är något vi är stolta över.

Vår mission - GOOD FOR ALL

Vår ”mission” syns i allt vi gör på Contribit. Den går ut på att Contribit ska vara bra för alla som skapar vårt företag och gör att vi finns. Dessa innefattar: Kunder, medarbetare, ägare, samarbetspartners och samhället. Enkelt uttryckt: GOOD FOR ALL är ett förhållningssätt i vardagen som ser till att vi ger tillbaka till dessa intressegrupper på olika sätt.

Vi tycker att det här är så pass viktigt att vi till och med skapade vår egen certifiering “G4A”. Den garanterar att varje intressegrupp har en egen plan för hur just denna ska få nytta av Contribit. Så nästa gång du ser vår “logga med pilar” vet du att vi har tänkt lite extra på dig och andra. Bra va?

``Vi

VÅR SLOGAN - DIFFICULT MADE EASY

Vår slogan berättar vilka vi är. Det som andra upplever som svårt är enkelt för oss. Våra kompetenta konsulter ger dig rätt lösningar på allt från mindre tekniska problem till större installationer och allt däremellan. Dessutom har vi kläckt en hel del vassa idéer, skapat flertalet effektiva processer och integrerat smarta funktioner i det mesta – allt för att dina projekt inte ska stå och stampa.

Du är trygg med oss

Vi har god soliditet och är stabila. Sedan 2014 har vi högsta kreditvärdighet, vilket gör att du vet att vi hanterar våra affärer på ett professionellt sätt.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Våra värderingar - Professionalism Omtanke Glädje

Att vara ”Contribitare” är något speciellt och vi sätter höga krav på oss själva. Alla är olika men ett område som förenar oss på Contribit är våra värderingar.

Värderingar är orsaken till varför man agerar som man gör.
På Contribit är dom en del av vår företagskultur.

Så oavsett om du är kollega, kund eller leverantör, vet du vad du kan förvänta dig av oss.

Contribit

Difficult Made Easy

Contribit

Our Awesome Core Features

There are countless reasons why our service is better than the rest, but here you can learn about why we’re different.

Difficult Made Easy

Arbetsplats

Vivamus eu neque ut sem malesuada consectetur sed sed felis. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae. ullam et eros ornare, porttitor urna sed, auctor lacus. Morbi viverra lorem at neque tincidunt consequat.

Praesent eget ullamcorper enim. Curabitur scelerisque mi dolor, eget egestas sem interdum eget. Etiam eros tortor, malesuada sed velit a, rhoncus congue elit.

Vi hjälper till:
  • Program Management
  • Graphic & UI Design
  • Customer Support
  • Video Editing
  • Sound Design
Mer information