Välkommen till ett trivsamt och utvecklande toppenjobb!

“Våra anställda är kärnan i Contribit. Vi är därför väldigt måna om att man trivs och utvecklas. Jag är övertygad om att det är det som kommer göra oss framgångsrika.”

– VD, Robert Sidén

Contribit älskar IT och människor som gillar teknik. Om du är som vi tror vi du kommer trivas hos oss. Vi ligger i framkant i allt vi gör och försöker alltid ha riktigt bra kontakt med hela Contribit-familjen. Därför händer det alltid mycket spännande saker hos oss, både under och efter arbetstid. Vi är ett litet företag och även om vi växer är vi bestämda att behålla den känslan.

Varför jobba med oss?

Kollegor och arbetsmiljö

Vi tycker det är viktigt att ha kul och att umgås som team. Hos oss sker detta så klart naturligt under arbetstid men också genom att träna ihop, ta en after work, åka på konferensresor och vid många andra tillfällen.

Förmåner

När du arbetar hos oss får du tillgång till vår förmånsportal med massor av mindre och större erbjudanden. Dessutom har vi valt att satsa lite extra på företagshälsan med branschens kanske mest generösa friskvårdsbidrag.

Utbildning

För oss är utbildning en otroligt viktig del i Contribit. Därför utbildar vi kontinuerligt vår personal bland annat genom internutbildningar och produktutbildningar. Givetvis kan vi även anpassa utbildningar/utbildningstillfällen efter dig som konsult.

Produktportfölj och effektiva arbetsmetoder

Vi utgår alltid från vad som är bäst för kunden. Hos Contribit kan du med råg i ryggen erbjuda IT-tjänster och lösningar som ligger i absoluta framkant. Som konsult får du möjligheten till både långa eller korta uppdrag.

Vad Contribitare säger

Jag trivs jättebra, kompetenta kollegor med en härlig gemenskap och stora möjligheter att utvecklas.
– Pontus

REGISTRERA DITT CV HOS OSS OM DU ÄR VÅR NÄSTA STJÄRNKONSULT.

Ansök till contribit