En tillbakablick över året som varit

By augusti 12, 2022Uncategorized

Vi på Contribit hoppas att ni alla haft en fantastiskt skön sommar, och är laddade och redo att möta den snart stundande hösten.

För oss innebär den här tiden på året inte bara en nystart efter semestrar, utan även planering inför ett nytt år, då Contribits räkenskapsår börjar i juli.
Med det kommer också sedvanlig reflektion över året som varit.

För ett år sedan sattes en ambitiös plan i verket på Contribit. Vi skulle växa, både på konsultsidan och med våra managerade tjänster, och bredda vårt erbjudande och bli ännu vassare och viktigare för våra kunder. När vi nu blickar tillbaka kan vi konstatera att det varit ett fantastiskt och utvecklande år.

Några höjdpunkter:

  • Tillväxten landade på drygt hela fantastiska 45%.
  • 10 nya kollegor har välkomnats och börjat under året. Säljteamet har utökats med en ny säljare och en Service Manager har tillsatts för att ansvara för våra managerade tjänster och säkerställa att vi fortsätter ha samma kundnöjdhet och hålla samma höga kvalitetsnivå på leveransen när vi växer.
  • Vår nya flaggskeppstjänst för små och mellanstora bolag, ”IT som tjänst”, lanserades och kunderna har redan strömmat in i en takt som vi nästan inte mäktat med. ”IT som tjänst” är ett komplett paket med drift och support, molntjänster, hanterade datorer och mobiltelefoner, nätverk, backup, och sist men inte minst ett heltäckande säkerhetspaket som ger en nivå av säkerhet som bara stora företag haft möjlighet att få tidigare. Allt till en fast och tydlig prismodell.
  • Vi har fortsatt utveckla och vässa vår kompetens och vårt erbjudande kring säkerhet, som vi tror är ett måste för alla IT-leverantörer idag. Alla kunder, stora som små, behöver ha en god grundläggande säkerhetsnivå i sin IT-miljö, något som idag är mer komplext än någonsin. Säkerhet är därför en kärnpelare i alla våra tjänster och leveranser, och vi har under året lanserat flera nya säkerhetstjänster. Exempelvis ”Managed Endpoint Security”, där vi hanterar, övervakar och kontinuerligt utvecklar säkerheten på kundernas enheter (datorer, servrar, mobiltelefoner).
  • Vår paketerade lösning ”Modern Datacenter”, ett komplett datacenter med virtualisering, lagring, nätverk och säkerhet har haft ett oerhört bra år. Ett tiotal nya datacenter har levererats, både i Sverige och utomlands, till några av våra mest välkända företag i landet.

Nu vänder vi blicken framåt och kavlar upp ärmarna för resan fram till nästa sommar. Det är vår uppgift att hjälpa våra kunder att ha säkra, moderna och fungerande IT-miljöer och det är en uppgift som vi tar på största allvar. Vi fortsätter vässa vår kompetens och vårt erbjudande och att attrahera fantastiskt duktiga medarbetare, allt för att hela tiden bli ännu bättre.

Tveka inte att höra av er om ni vill veta mer om våra tjänster.