Modern Datacenter vinner nya framgångar

Modern Datacenter, eller kort och gott ”MDC”, är Contribits paketerade lösning för ett komplett datacenter som inkluderar nätverk, lagring och virtualisering, m.m. Det vill säga all teknik och infrastruktur som behövs för att driva ett företags servrar.

MDC bygger på den absolut senaste tekniken och levererar den i särklass bästa prestandan som finns att tillgå på marknaden idag. Samtidigt sänks kostnaden rejält jämfört med mer föråldrade lösningar och administration och underhåll blir enklare.

När ett av världens största företag inom säkerhetsbranschen skulle modernisera sina nordiska datacenter föll valet på MDC. Först ut är det danska datacentret, där Contribit nu slutfört leveransen och överlämnat hela lösningen med sedvanlig workshop till kundens egna IT-avdelning.

Samtidigt väljer ett stort, välkänt fastighetsbolag att teckna ett Serviceavtal gällande sin MDC-lösning som Contribit tidigare levererat. Serviceavtalet innebär att Contribit utför det löpande underhållsarbetet i datacentret och även tillhandahåller specialistsupport som finns snabbt tillgänglig enligt överenskommen SLA om något fel skulle inträffa.

Vill du veta mer om hur du kan modernisera ditt datacenter? Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Läs mer om Modern Datacenter här: https://www.contribit.se/vara-tjanster/server-datacenter/#modern-datacenter