Vingmed väljer Kunskapsportalen 365 från Contribit

By november 10, 2020Uncategorized

Alla applikationer och funktioner i Microsoft 365 kan kännas överväldigande, och att hänga med i den snabba utvecklingen kan vara svårt och en källa till stress för medarbetarna.
Därför lanserade vi tidigare i år Kunskapsportalen 365, en portal som samlar all kunskap och utbildning som behövs för att er personal ska kunna arbeta effektivt i Microsoft 365 och dra nytta av den fulla potentialen. Portalen innehåller utbildningsmaterial i form av lathundar, filmer, webinars, tips & trix och mycket annat, skapat av erfarna pedagoger. Nytt material läggs till hela tiden för att man ska kunna hålla sig uppdaterad i Microsofts snabba utvecklingstakt.

Intresset har sedan lanseringen varit stort och en rad kunder har redan tecknat avtal. Nu senast välkomnar vi Vingmed, som levererar medicinteknisk utrustning till svenska sjukhus, som ny kund. Tillsammans med systerbolagen i Norge, Danmark och Finland är Vingmed-gruppen ett av Nordens största försäljningsbolag inom kardiologi, radiologi, endoskopi, intensivvård, kirurgi, lab och medicinsk IT.

Vill du veta mer om Kunskapsportalen 365 eller boka en kostnadsfri demo? Kontakta då oss.
Läs mer på https://www.contribit.se/vara-tjanster/molntjanster/

– ”Vi på Vingmed använder Kunskapsportalen 365. Det är ett enkelt och effektivt sätt för alla medarbetare på Vingmed att fortbilda sig på Microsoft Office-paket på den nivå och de funktioner som passar var och en.”
Magnus Söderberg
Service Manager, Vingmed