Ännu en kund väljer att modernisera sitt datacenter

By oktober 24, 2020Uncategorized

Contribit levererar Modern Datacenter till ännu en kund!

Modern Datacenter är Contribits paketerade lösning för ett komplett datacenter som inkluderar nätverk, lagring och virtualisering, m.m. Det vill säga all teknik och infrastruktur som behövs för att driva ett företags servrar.

Modern Datacenter bygger på den absolut senaste tekniken och levererar den i särklass bästa prestandan som finns att tillgå på marknaden idag. Samtidigt sänks kostnaden rejält jämfört med mer föråldrade lösningar och administration och underhåll blir enklare.

Contribit har sedan 2016 levererat Modern Datacenter till en lång rad kunder i olika storlekar och branscher.

Nu i oktober fick vi äran att modernisera ännu en kund. Den här gången var det ett datacenter med ett föråldrat SAN och ett långsamt iSCSI-nätverk tillsammans med gamla Vmware-servrar som fick pensioneras. Modern Datacenter kunde uppvisa en hela 200 gånger prestandaförbättring samtidigt som dyra, onödiga licenskostnader kunde kapas. Allting levererades som vanligt till ett fast pris tillsammans med detaljerad dokumentation, noggranna testprotokoll och workshop med utbildning och överlämning till kundens egna IT-personal.

Vill du veta mer om hur du kan modernisera ditt datacenter? Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Läs mer om Modern Datacenter här: https://www.contribit.se/vara-tjanster/server-datacenter/#modern-datacenter